AEG keittotason virhekoodi


Virhekoodi E1

Jos liesi näyttää virhekoodin E1, se tarkoittaa vikaa elektroniikassa. Viat elektroniikassa voivat johtua viallisesta ohjausmoduulista, mutta voivat johtua myös muista keittotason viallisista osista. Yritä ensin katkaista virta keittotasosta ja sitten kytkeä virta päälle 30 sekunnin kuluttua. Tämä nollaa keittotason.

Virhekoodi E4

Jos liesi näyttää virhekoodin E4, se tarkoittaa lämpötilavirhettä. Tämä virhekoodi ilmenee yleensä, kun pakastettua ruokaa on jätetty keittotasolle riittävän pitkäksi aikaa. Virhe voi johtua myös ruoanlaittovälineiden jättämisestä paikalle, jotka ovat olleet päällä liian kauan käyttämättä niitä ruoanlaitossa. Yritä vapauttaa liesi. Jos tämä ei poista ongelmaa, kokeile katkaista keittotason virta ja kytkeä se sitten päälle 30 sekunnin kuluttua. Tämä nollaa keittotason.

Virhekoodi E3-E6

Jos liesi näyttää virhekoodin E3-E6, se tarkoittaa lämpötilavirhettä. Tämä voidaan ratkaista vaihtamalla uunin termostaatti.

Virhekoodi E8

Jos keittotasosi näyttää virhekoodin E8, se tarkoittaa viallista liitäntää tai palanutta sulaketta. Tämä virhekoodi ilmenee, kun keittotaso on kytketty yhteen vaiheeseen tai sulake on palanut sulakelevyssä. Tarkista ensin sulakelevy palaneiden sulakkeiden varalta. Joissakin tapauksissa keittotason virran katkaiseminen ja virran kytkeminen päälle 30 sekunnin kuluttua auttaa. Tämä toiminto nollaa keittotason.

Virhekoodi E401

Jos liesi näyttää virhekoodin E401, se tarkoittaa lämpötilavirhettä. Tämä virhe korjataan vaihtamalla termostaatti.

Virhekoodi E402

Jos liesi näyttää virhekoodin E402, se tarkoittaa lämpötilavirhettä. Tämä virhe korjataan vaihtamalla termostaatti.

Virhekoodi E403

Jos liesi näyttää virhekoodin E403, se tarkoittaa lämpötilavirhettä. Tämä virhe korjataan vaihtamalla termostaatti.

Virhekoodi E421

Jos liesi näyttää virhekoodin E421, se tarkoittaa lämpötilavirhettä. Tämä virhe korjataan vaihtamalla termostaatti.

Virhekoodi E422

Jos liesi näyttää virhekoodin E422, se tarkoittaa lämpötilavirhettä. Tämä virhe korjataan vaihtamalla termostaatti.

Virhekoodi E423

Jos liesi näyttää virhekoodin E423, se tarkoittaa lämpötilavirhettä. Tämä virhe korjataan vaihtamalla termostaatti.

Virhekoodi E431

Jos liesi näyttää virhekoodin E431, se tarkoittaa lämpötilavirhettä. Tämä virhe korjataan vaihtamalla termostaatti.

Virhekoodi E432

Jos liesi näyttää virhekoodin E432, se tarkoittaa lämpötilavirhettä. Tämä virhe korjataan vaihtamalla termostaatti.

Virhekoodi E433

Jos liesi näyttää virhekoodin E433, se tarkoittaa lämpötilavirhettä. Tämä virhe korjataan vaihtamalla termostaatti.

Virhekoodi E641

Jos liesi näyttää virhekoodin E641, se tarkoittaa vikaa elektroniikassa. Viat elektroniikassa voivat johtua viallisesta ohjausmoduulista, mutta voivat johtua myös muista keittotason viallisista osista. Yritä ensin katkaista virta keittotasosta ja sitten kytkeä virta päälle 30 sekunnin kuluttua. Tämä nollaa keittotason.

Virhekoodi E822

Jos liesi näyttää virhekoodin E822, se tarkoittaa viallista liitäntää tai palanut sulake. Tämä virhekoodi ilmenee, kun keittotaso on kytketty yhteen vaiheeseen tai sulake on palanut sulakelevyssä. Tarkista ensin sulakelevy palaneiden sulakkeiden varalta. Joissakin tapauksissa se auttaa katkaisemaan virran keittotasolta ja kytkemään virran päälle 30 sekunnin kuluttua. Tämä toiminto nollaa keittotason.

Virhekoodi L

Jos keittotasosi näyttää virhekoodin L, se tarkoittaa, että lapsilukko on aktivoitu keittotasossa. Voit kytkeä lapsilukon pois päältä painamalla riippulukkoa tai avainsymbolia 1-5 sekunnin ajan.