Dysonin perusta

Kodinkonevalmistaja Dyson perustettiin vuonna 1993. Vuonna 1978 James Dyson alkoi suunnitella uudenlaista pölynimuria, kun hänen omansa imuroi yhä harvemmin, missä hän huomaa pölynimurin osiin purkamisen jälkeen, että pussi oli täynnä. pölystä, joten pölynimurin imukyky heikkeni. James oli äskettäin kehittänyt teollisen syklonitornin, joka poisti maalihiukkasia ilmasta keskipakovoimalla, missä hän pohti, voisiko hän tehdä saman toiminnon pölynimurissa.

James Dysonin ensimmäinen pölynimuri nimeltä "G-Force" myytiin Japanissa hintaan 2000 dollaria per yksikkö. kappaletta saatuaan vaikutuksen japanilaisiin pölynimurin tehokkuudella ja voitettuaan vuoden 1991 International Design Fair -palkinnon Japanissa.

G-Force-pölynimurin massiivisen menestyksen jälkeen James Dyson perusti oman yrityksen vuonna 1993, jossa hän ja hänen työntekijänsä ryhtyivät valmistamaan uutta pölynimuria. Tämän uuden pölynimurin nimi oli DC01, jossa DC merkitsi kaksoissyklonia, joka oli ensimmäinen pölynimuri maailmassa, jonka imuteho ei koskaan laskenut.

Kodinkoneiden varaosien hankinta

Siksi me CJDele.dk:ssä noudatamme samoja standardeja myös varaosiemme kanssa. Varaosavalikoimamme on tyypillisesti alkuperäisiä varaosia, jotka ovat parasta laatua juuri sinun laitteellesi. Toimitamme myös käsin valittuja ei-alkuperäisiä varaosia, jotka korvaavat alkuperäisen varaosan laadusta tinkimättä.

Jos et löydä Dysonin kodinkoneiden varaosaa kaupasta, se ei tarkoita, etteikö meillä olisi sitä jo varastossa tai emme saa sitä. Ammattitaitoiset asiantuntijamme ovat valmiita auttamaan sinua löytämään varaosan juuri sinun pölynimuriisi tai tuulettimeesi, ja useimmissa tapauksissa tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että varaosaa ei ole vielä luotu verkossa.