Wittin perusta

Witt A/S perustettiin perustajan omaan kotitaloon vuonna 1993. Kun Witt A/S oli vielä pieni yritys, kaikki sai alkunsa keskittymisestä kodinkoneiden maahantuontiin. Tuolloin kaikki tehtiin kodinkoneiden ja keittiöliikkeiden kautta Tanskassa. Vuodesta 1993 lähtien yritys on kasvanut kokoon, jossa yksityisasunnon lisähuone ei riitä.

Witt välittää työntekijöistään

Witin pääkonttori sijaitsee lähellä Herningiä, jossa hallinto-, varasto-, työpaja- ja kokoustilat on yhdistetty viiteen suureen rakennukseen. On monia etuja, että tilat on koottu yhteen paikkaan.

Witt A/S kodinkoneet ohjelma

Mutta Witt ei kannata vain tuontia. Witt on koonnut oman kodinkoneohjelmansa, joka koostuu jännittävistä, tehokkaista ja tietysti käyttäjäystävällisistä tuotteista sinulle, joka arvostat tehokkaita kodinkoneita hyvällä laadulla ja tulevaisuuden teknologialla.

Kodinkoneiden varaosien hankinta

Siksi me CJDele.dk:ssä noudatamme samoja standardeja myös varaosiemme kanssa. Varaosavalikoimamme on tyypillisesti alkuperäisiä varaosia, jotka ovat parasta laatua juuri sinun laitteellesi. Toimitamme myös käsin valittuja ei-alkuperäisiä varaosia, jotka korvaavat alkuperäisen varaosan laadusta tinkimättä.

Jos et löydä Witt A/S kodinkoneiden varaosaa kaupasta, se ei tarkoita, etteikö meillä olisi sitä jo varastossa tai että sitä ei voisi saada. Ammattitaitoiset asiantuntijamme ovat valmiita auttamaan sinua löytämään varaosan tiettyyn liesi, astianpesukoneeseen, uuniin, mehupuristimeen, jääkaappiin tai liesituuletin, ja useimmissa tapauksissa tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että varaosaa ei ole vielä luotu verkossa.