Electrolux toisella nimellä

Zanussi on Electroluxin perustama kilpailukykyinen yritys, jonka tavoitteena on myydä Electroluxin laadukkaita tuotteita halvemmalla.

Zanussista löydät korkealaatuiset kodinkoneet. Zanussin uusilla teknologioilla, joita löytyy markkinoiden kalleimmista malleista, saat jääkaapit älykkäillä jäähdytysjärjestelmillä ja pesukoneita hellävaraisilla rummuilla, jotka tasoittavat vaatteita joka kerta samalla tavalla. Zanussi valmistaa myös astianpesukoneita, joissa on vedenkierrätys, mikä vähentää huomattavasti vedenkulutusta.

Kodinkoneiden varaosien hankinta

Siksi me CJDele.dk:ssä noudatamme samoja standardeja myös varaosiemme kanssa. Varaosavalikoimamme on tyypillisesti alkuperäisiä varaosia, jotka ovat parasta laatua juuri sinun laitteellesi. Toimitamme myös käsin valittuja ei-alkuperäisiä varaosia, jotka korvaavat alkuperäisen varaosan laadusta tinkimättä.

Jos et löydä Zanussi kodinkoneiden varaosaa kaupasta, se ei tarkoita, etteikö meillä olisi sitä jo varastossa tai etteikö sitä voisi saada. Ammattitaitoinen asiantuntijatiimimme on valmis auttamaan sinua löytämään varaosan liesituulettimeen, astianpesukoneeseen, uuniin, pesukone-kuivausrumpuun, pesukoneeseen tai jääkaappiin ja useimmissa tapauksissa tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että varaosaa ei ole vielä luotu verkossa.